Hvem er DMO

DMO Dansk Motoroptimering er distributør for Svensk Motoroptimering. SMO udvikler egne chip-programmer, flash-optimeringer og software filer til bilrace- industrien og har gjort det i over 15 år. Med over 6000 motoroptimeringer kan vi stolt garantere dig første klasses original software optimering af dit køretøj. Køretøjets filer aflæses og sendes direkte online til Sverige og sendes retur til vores installatør indenfor 1 time efter aflæsning. Herefter er det en nem sag for vores installatør at programmere filen ind i køretøjets ECU. Alle filer er testet inden de frigives til installatør.

 

Vi tilbyder første klasses original softwareoptimering af din bil, mc, kassevogn, lastbil, speedbåde, jet-ski, vandscooter, snescooter mm.
DMO Dansk Motoroptimering er en landsdækkende kæde af individuelle forhandlere der har den fornødne ekspertise der skal til for at du kan føle dig tryg ved en motoroptimering hos os. DMO Dansk Motoroptimering finder du flere steder i landet. Kontakt os, så henviser vi til nærmeste installatør. 

Hvordan foregår det

Selve optimeringen af køretøjet tager et par timer at udføre, og vi har mulighed for at gøre det på stedet hvilket betyder at vi kommer til dig og du ikke skal undvære køretøjet, eller leje bil. Vi tilslutter vores udstyr til bilens diagnoseudtag OBD og aflæser motorens identitet, status, og samtidig udføres en fejlsøgning. Herefter sendes bilens unikke identitet, til SMO i Sverige, hvor programmeringen foregår. Filen sendes retur med de nye opdateringer og indlæses herefter l bilens ECU. ca 15 minutter efter er optimeringen færdig. Vi gemmer ALTID en unik fil som er baseret på køretøjets identitet. På den måde har vi altid mulighed for at indlæse fabriksindstillingerne igen, hvis det skulle ønskes. 

Følg os på de sociale medier

Kontakt

  • DMO Dansk Motoroptimering
  • Tlf: +45 20148120
  • Email: info@danskmotoroptimering.dk

Betalingsbetingelser

Alle vores priser er angivet i Danske kroner inklusiv moms.

Vi forbeholder os ret til at tilpasse priserne løbende.

Betaling Privatpersoner

– Kort (VISA og Mastercard)

– Kontant

Betalingsbetingelser

Erhverv

– Kort (Visa Mastercard)

– Kontant

– Faktura

Åbningstider

Mandag   10.00 – 20.00

Tirsdag    10.00 – 20.00

Onsdag    10.00 – 20.00

Torsdag    10.00 – 20.00

Fredag    10.00 – 20.00

Lør – Søn efter aftale.

Shopping Basket